Paneelbouw

Bij Pesch Electrotechniek zijn we gespecialiseerd in de bouw van op maat gemaakte elektrotechnische panelen voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om industriële installaties, utiliteitsgebouwen of andere projecten, wij leveren hoogwaardige panelen die aan de hoogste normen voldoen.


Onze Diensten:

  1. Maatwerkoplossingen: Elke installatie is uniek, daarom ontwerpen en bouwen wij onze panelen volledig op maat. We houden rekening met uw specifieke eisen en zorgen voor een oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften.
  2. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Wij gebruiken alleen de beste materialen en componenten voor onze panelen. Ons team van ervaren technici waarborgt dat elk paneel met de grootste zorg en precisie wordt gebouwd, zodat u kunt rekenen op optimale prestaties en betrouwbaarheid.
  3. Diverse Toepassingen: Onze panelen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van besturings- en verdeelsystemen tot uitgebreide verdeelinrichtingen. Of het nu gaat om een kleine schakelkast of een grote verdeelkast, wij hebben de expertise om het te realiseren.
  4. Advies en Ondersteuning: Naast het bouwen van panelen, bieden wij ook deskundig advies en ondersteuning. Ons team staat klaar om u te helpen met ontwerp, implementatie en onderhoud van uw elektrotechnische installaties.
  5. Keuring en Certificering: Alle door ons gebouwde panelen worden grondig getest en gekeurd volgens de geldende normen. Wij zorgen ervoor dat uw installaties veilig en conform de regelgeving zijn.

Bij Pesch Electrotechniek streven we naar totale klanttevredenheid. Wij zetten ons in om u te voorzien van de beste oplossingen voor uw elektrotechnische uitdagingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met onze hoogwaardige panelenbouwdiensten.