Engineering

Bij Pesch Electrotechniek zijn we trots op onze gespecialiseerde kennis en persoonlijke benadering in de engineering van laagspanningsinstallaties voor de utiliteitsbouw en industriële sector. Als een hecht familiebedrijf bieden wij maatwerkoplossingen die precies aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Onze Engineeringdiensten omvatten:

  • Ontwerp en Planning: Wij leveren op maat gemaakte ontwerpdiensten voor laagspanningsinstallaties. Door nauw samen te werken met onze klanten, zorgen we ervoor dat onze ontwerpen efficiënt, veilig en betrouwbaar zijn, en voldoen aan alle geldende normen en regelgeving.
  • Installatie: Onze ervaren technici verzorgen de installatie van uw laagspanningssystemen met precisie en aandacht voor detail. Dankzij onze flexibele en persoonlijke aanpak kunnen we de installatie soepel en volgens planning laten verlopen.
  • Projectbeheer: We bieden gedegen projectbeheer om ervoor te zorgen dat uw project tijdig en binnen budget wordt opgeleverd. Onze projectmanagers coördineren alle werkzaamheden en houden u voortdurend op de hoogte van de voortgang.
  • Onderhoud en Ondersteuning: We bieden uitgebreide onderhoudsdiensten om de prestaties en levensduur van uw installaties te waarborgen. Onze korte communicatielijnen zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt bij eventuele problemen.

Waarom kiezen voor Pesch Electrotechniek?

  • Persoonlijke Aandacht: Als familiebedrijf bieden we een persoonlijke benadering en directe communicatie met onze klanten. We kennen onze klanten bij naam en bouwen langdurige relaties op.
  • Deskundigheid: Onze specialisatie in laagspanningsinstallaties voor utiliteit en industrie stelt ons in staat om oplossingen te bieden die aan de hoogste normen voldoen.
  • Betrouwbaarheid: We staan bekend om onze betrouwbare en efficiënte service, waarbij veiligheid altijd voorop staat.
  • Lokale Aanwezigheid: Gevestigd in Rotterdam Botlek, zijn we altijd snel ter plaatse voor ondersteuning en advies.

Voor meer informatie over onze engineeringdiensten of om een afspraak te maken, neem contact met ons op via [Uw Contactgegevens]. Bij Pesch Electrotechniek combineren we vakmanschap met persoonlijke service om uw installaties optimaal te laten functioneren.